Εξοικονόμηση Ενέργειας σε Οικίες

Ένα από τα σημαντικότερα θέματα του σύγχρονου πολιτισμού, το οποίο αποτελεί θέμα συζήτησης μεταξύ των χωρών όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια, είναι η υπερκατανάλωση ενέργειας. Από την άλλη μεριά, οι αυξανόμενες τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος, του πετρελαίου ή του υγραερίου, οδηγούν τους καταναλωτές στην αναζήτηση ενεργειακών λύσεων για την Θέρμανση, την Ψύξη & την Παραγωγή Ζεστού Νερού Χρήσης, ώστε να καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια στο σπίτι. Το θετικό σήμερα είναι πως υπάρχουν πολλά διαφορετικά συστήματα και τεχνολογίες, στον ανερχόμενο κλάδο της εξοικονόμησης ενέργειας, που μπορούν να συμβάλουν αποτελεσματικά στο να γλιτώσετε χρήματα και να βοηθήσετε και το περιβάλλον χωρίς να θυσιάσετε την θερμική σας άνεση.

Η Multi Home Hellas από το 1992, δραστηριοποιείται αποκλειστικά στις παγκόσμιες τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας και είναι σε θέση σήμερα, να προσφέρει τα καλύτερα τεχνολογικά προϊόντα, αφενός πετυχαίνοντας τις καλύτερες αποδόσεις και αφετέρου κρατώντας τόσο την επένδυση όσο και το κόστος λειτουργίας και συντήρησης στα χαμηλότερα επίπεδα της ελληνικής αγοράς.

Με τον κατάλληλο εξοπλισμό και τις σωστές επιλογές στην εγκατάσταση, μπορείτε να επιτύχετε μεγάλα ποσοστά Εξοικονόμησης Ενέργειας για τον Κλιματισμό & την Παραγωγή Ζεστού Νερού Χρήσης, που αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος του οικογενειακού προϋπολογισμού.

Επειδή κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, απαιτείται η επιτόπου επίσκεψη στον χώρο, από εξειδικευμένους μηχανικούς με υψηλή τεχνογνωσία, ώστε να ληφθούν υπόψη οι ακριβείς ανάγκες των ιδιοκτητών καθώς και όλα τα χαρακτηριστικά που θα επηρεάσουν την απόδοση της εγκατάστασης.

Τέλος, λαμβάνοντας υπόψη τους παρακάτω βασικούς άξονες προκύπτει η πιο ιδανική τεχνολογική λύση.

  • Εκμεταλλευτείτε την ηλιακή ενέργεια.
    Αρκετοί ιδιοκτήτες σπιτιών έχουν προτιμήσει τις ηλιακές εγκαταστάσεις και εκμεταλλεύονται την καθαρή ενέργεια του ήλιου, ώστε να εξοικονομούν για πάντα ζεστό νερό & σημαντικά έξοδα θέρμανσης. Η Multi Home Hellas διαθέτει μεγάλη γκάμα συλλεκτών, δοχείων και ηλιακών ελεγκτών, ώστε σε κάθε εγκατάσταση να επιλέγονται τα κατάλληλα υλικά, καλύπτοντας τις ενεργειακές ανάγκες του κτιρίου, με τον γρηγορότερο ρυθμό απόσβεσης. Η τιμή ενός ηλιοθερμικού συστήματος ποικίλει ανάλογα με την εγκατάσταση και τις απαιτούμενες ανάγκες για Ζεστό Νερό και Θέρμανση.
  • Προσοχή στην Ενεργειακή Απόδοση των μηχανημάτων.
    Οι τελικοί καταναλωτές θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στην ενεργειακή απόδοση των μηχανημάτων που θα εγκατασταθούν όπως λέβητες, αντλίες θερμότητας, κλιματιστικά, συγκροτήματα θέρμανσης και ψύξης ισχύος έως 70kW, καθώς και τα δοχεία έως 500lt. Θα πρέπει να συνοδεύονται από την Ετικέτα Ενεργειακής Απόδοσης (παρόμοια με αυτή που ήδη χρησιμοποιείται στις οικιακές συσκευές), όπου αναγράφεται η κατηγορία ενεργειακής απόδοσης του προϊόντος σε μία κλίμακα από Α+++ έως G. Η κατηγορία Α+++ αντιπροσωπεύει και την υψηλότερη ενεργειακή κλάση (αναφέρεται σε συγκροτήματα) και κατ’ επέκταση την χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας.
  • Εξοικονομήστε από το Ζεστό Νερό Χρήσης.
    Περίπου το 25% του μέσου κόστους στο λογαριασμό ενέργειας ενός σπιτιού οφείλεται στο ζεστό νερό. Η Multi Home Hellas διαθέτει τους καινοτόμους ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες του ομίλου «ARISTON», του κορυφαίου κατασκευαστή προϊόντων θέρμανσης νερού παγκοσμίως, με προϊόντα υψηλής ενεργειακής κλάσης και πλήρως εναρμονισμένα με τον κανονισμό ErP (Energy related Products). Σύγχρονα χαρακτηριστικά & μεγέθη για την πλήρη κάλυψη των αναγκών οποιασδήποτε οικίας, για ακόμα μεγαλύτερη άνεση & οικονομία. 
  • Πάρτε τον έλεγχο της Θερμοκρασίας στα χέρια σας.
    Με τον κάθε βαθμό που ανεβαίνει η θέρμανση ή η ψύχρανση, αυξάνεται η κατανάλωση ενέργειας για περίπου 5 έως 10 τοις εκατό. Για να έχετε τον έλεγχο των λογαριασμών σας, χρειάζεστε σύγχρονους θερμοστάτες χώρου με αυξημένες δυνατότητες επικοινωνίας και ελέγχου. Έτσι, ο χώρος έχει πάντα την επιθυμητή θερμοκρασία χωρίς ανεπιθύμητες αυξομειώσεις, ενώ το σύστημα θέρμανσης λειτουργεί με μεγαλύτερη οικονομία.
  • Εκμεταλλευτείτε τον Αερισμό με Ανάκτηση Θερμότητας.
    Σαν γενικός κανόνας εξοικονόμησης ενέργειας, δεν πρέπει να βγαίνει και να μπαίνει θερμότητα από το εσωτερικό προς το εξωτερικό περιβάλλον του σπιτιού σας. Ταυτόχρονα, υπάρχει η ανάγκη για αερισμό των χώρων, με καθαρό και φρέσκο αέρα, απαλλάσσοντας και από την υγρασία. Ο Αερισμός με Ανάκτηση Θερμότητας είναι ένας φτηνός και εύκολος τρόπος να διατηρείτε το σπίτι σας άνετο και να γλιτώνετε το ένα τέταρτο του κόστους της θέρμανσης και ψύξης. Η μονάδα μηχανικού αερισμού καταφέρνει να διώχνει τον αέρα από τα δωμάτια, αφού πρώτα “πάρει” την θερμότητα του, ώστε να προθερμαίνει ή προψύχει τον εισερχόμενο αέρα.
  • Συνδυάστε τα πλεονεκτήματα κάθε τεχνολογίας σε ένα υβριδικό σύστημα.
    Η επιλογή ενός υβριδικού συστήματος σε σύγκριση με ένα συμβατικό σύστημα, προσφέρει πολύ υψηλούς βαθμούς απόδοσης, με τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας. Αυτό συμβαίνει διότι χάρη στα σύγχρονα συστήματα αυτοματισμών των υβριδικών συστημάτων, επιλέγεται αυτόματα η χρήση του πιο αποδοτικού συστήματος για τις συγκεκριμένες συνθήκες.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις Εξοικονόμησης Ενέργειας στο χώρο σας, καλέστε στο 2310 656364/ 6936592622

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο January February March April May June July August September October November December
  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password