Οικιακός Κλιματισμός

Κάθε σπίτι μπορεί να έχει απόλυτη θερμική άνεση και υψηλή εξοικονόμηση ενέργειας με ένα σύστημα κλιματισμού.

Οι επιλογές είναι πολλές και όλες έχουν τα πλεονεκτήματα τους:

  • Οικονομία και Απόδοση με σύγχρονα Κλιματιστικά οικιακού τύπου.
    Με μια σειρά από λειτουργίες που κάνουν την καθημερινή τους χρήση εύκολη και φιλική, δημιουργούν σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας, το ιδανικό κλίμα, για κάθε εποχή, με τον πιο οικονομικό τρόπο. Τα κλιματιστικά οικιακού τύπου είναι η πλέον κατάλληλη επιλογή καθώς έχουν όλα τα χαρακτηριστικά που τα κάνουν ελκυστικά σ΄ έναν χρήστη: κομψό σχεδιασμό, αθόρυβη λειτουργία, ποιότητα εσωτερικού αέρα, εξοικονόμηση ενέργειας, εύκολη εγκατάσταση και τους υψηλότερους συντελεστές θερμικής (SCOP) και ψυκτικής (SEER) απόδοσης της αγοράς.

  • Απόλυτη Ευελιξία με Multi Inverter πολυδιαιρούμενα κλιματιστικά τοίχου.
    Για τεράστια ευελιξία στην εγκατάσταση κλιματισμού σε μεγάλους οικιακούς χώρους προτείνονται τα πολυδιαιρούμενα κλιματιστικά. Χρησιμοποιώντας μία εξωτερική μονάδα και επιλέγοντας ανάμεσα σε μια ποικιλία εσωτερικών όπως κλιματιστικά τοίχου, κασέτες, καναλάτα, μονάδες δαπέδου και κονσόλες, μπορείτε να απολαύσετε υψηλή απόδοση και οικονομία.

  • Ασύγκριτη Οικονομία με Αντλίες Θερμότητας.
    Οι αντλίες θερμότητας αποτελούν την πλέον ιδανική λύση στις ενεργειακές προκλήσεις της εποχής, καθώς μπορούν με αξιοπιστία να προσφέρουν την απόλυτη θερμική άνεση (κλιματισμό χώρου και ζεστό νερό χρήσης) όλες τις εποχές του χρόνου, με ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωηση. Με βάση διάφορα κριτήρια κατατάσσονται σε διάφορες κατηγορίες (π.χ. αέρα-αέρα, αέρα – νερού ή χαμηλών θερμοκρασιών – υψηλών θερμοκρασιών).

Η Multi Home Hellas συνεργάζεται με κορυφαίους οίκους όπως DAIKIN, HITACHI, CARRIER & SAMSUNG γνωστούς για τnν αξεπέραστη τεχνογνωσία τους στον τομέα του κλιματισμού. Δίνει μεγάλη έμφαση στις επιλογές κλιματιστικών μηχανημάτων, ώστε να είναι κατάλληλα για κάθε εφαρμογή και να προσφέρουν υψηλή απόδοση & οικονομία. Με μια σειρά από λειτουργίες που κάνουν την καθημερινή τους χρήση εύκολη και φιλική, δημιουργούν σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας, το ιδανικό κλίμα, για κάθε εποχή, με τον πιο οικονομικό τρόπο. Τα κλιματιστικά οικιακού τύπου είναι η πλέον κατάλληλη επιλογή καθώς έχουν όλα τα χαρακτηριστικά που τα κάνουν ελκυστικά σ΄έναν χρήστη: κομψό σχεδιασμό, αθόρυβη λειτουργία, ποιότητα εσωτερικού αέρα, εξοικονόμηση ενέργειας, εύκολη εγκατάσταση και τους υψηλότερους συντελεστές θερμικής (SCOP) και ψυκτικής (SEER) απόδοσης της αγοράς. Για τεράστια ευελιξία στην εγκατάσταση κλιματισμού σε μεγάλους οικιακούς χώρους προτείνονται τα πολυδιαιρούμενα κλιματιστικά. Χρησιμοποιώντας μία εξωτερική μονάδα και επιλέγοντας ανάμεσα σε μια ποικιλία εσωτερικών όπως κλιματιστικά τοίχου, κασέτες, καναλάτα, μονάδες δαπέδου και κονσόλες, μπορείτε να απολαύσετε υψηλή απόδοση και οικονομία.

Mία πρόταση για ένα σύστημα κλιματισμού από την Multi Home Hellas, περιλαμβάνει:

  • Σωστή μελέτη του χώρου για τον οποίο προορίζεται.
  • Εξειδικευμένη γνώση για τους νόμους και τις νέες τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας.
  • Υψηλή γνώση για την εγκατάσταση και υποστήριξη μετά την αγορά, από εξειδικευμένους τεχνικούς-ψυκτικούς.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται αποκλειστικά με τεχνολογίες αιχμής σε θέρμανση, κλιματισμό και εξοικονόμηση ενέργειας, με χιλιάδες επιτυχημένες εγκαταστάσεις εδώ και 25 χρόνια. Στη Multi Home Hellas γνωρίζουμε καλά ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες προσωπικές και οικονομικές απαιτήσεις του ιδιοκτήτη και αφού πρώτα επισκεφτούμε επιτόπου τον χώρο που μας ενδιαφέρει, μελετάμε με ακρίβεια ακόμη και το παραμικρό χαρακτηριστικό του, και κατόπιν προτείνουμε την ιδανική τεχνολογική λύση με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Από το 1992 έως σήμερα, η Multi Home Hellas έχει επενδύσει και συνεχίζει να επενδύει στην προσωπική ανάπτυξη των ανθρώπων της, σε τεχνογνωσία, υλικοτεχνικές υποδομές και έρευνα σε παγκόσμιο επίπεδο. Προσφέρει έτσι, καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες δημιουργίας “θερμικής άνεσης” , πετυχαίνοντας βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης, κρατώντας τόσο το αρχικό κόστος όσο και το κόστος λειτουργίας και συντήρησης στα χαμηλότερα επίπεδα της ελληνικής αγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη βέλτιστη λύση του Κλιματισμού στο χώρο σας, καλέστε στο 2310 656364 / 6936592622

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο January February March April May June July August September October November December
  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password