Κλιματισμός Επαγγελματικών Χώρων

Οι όλο και πιο υψηλές θερμοκρασίες και τα κύματα καύσωνα που επισκέπτονται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες τη χώρα μας, έχουν κάνει την ανάγκη για ποιοτικό κλιματισμό στους επαγγελματικούς χώρους, πιο επιτακτική από ποτέ. Οι λύσεις, τόσο στις απλές περιπτώσεις ενός κλιματιστικού, όσο και στα πιο απαιτητικά και πολύπλοκα συστήματα ψύξης, είναι πολλές και έχουν όλες τα δικά τους πλεονεκτήματα. Είναι όμως κατάλληλες για τη δική σας, συγκεκριμένη εφαρμογή και θα επιτύχουν το χαμηλότερο δυνατό κόστος λειτουργίας;

Η Multi Home Hellas παρέχει υπηρεσίες μελέτης, εγκατάστασης, επιτήρησης και συντήρησης σε επαγγελματικά συστήματα κλιματισμού, με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησης και τις ιδιαιτερότητες κάθε χώρου, με σκοπό την μείωση του ετήσιου λειτουργικού κόστους και την άμεση απόσβεση την επένδυσης.

Τα έργα μας για να υλοποιηθούν συνδυάζεται η τελευταία τεχνολογία στον τομέα της ενέργειας και η τεχνογνωσία των ανθρώπων μας, ώστε να δημιουργηθούν συστήματα Ψύξης για κάθε απαίτηση, από το μικρότερο γραφείο μέχρι και το μεγαλύτερο βιομηχανικό κτίριο.

Συστήματα Κλιματισμού για Επαγγελματικές Εφαρμογές:

  • Multi Split - Πολυδιαιρούμενα Κλιματιστικά Τοίχου για μείωση του κόστους αγοράς των μονάδων.
    Η διαφορά τους σε σχέση με τα απλά κλιματιστικά τοίχου έγκειται στη δυνατότητα σύνδεσης και τροφοδοσίας με ψυκτικό υγρό περισσότερων εσωτερικών μονάδων σε μία μόνο εξωτερική. Μπορούμε έτσι να μειώσουμε το κόστος αγοράς των κλιματιστικών μονάδων για διαφορετικά δωμάτια, να εξασφαλίσουμε την αισθητική του χώρου, καθώς και να εξοικονομήσουμε χώρο στα μπαλκόνια ή τους εξωτερικούς χώρους.

  • Αντλίες Θερμότητας - Η Ανανεώσιμη Πηγή Ενέργειας με τον εντυπωσιακό βαθμό απόδοσης
    Οι Αντλίες Θερμότητας καταναλώνοντας μια μικρή ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας, παράγουν πολλαπλάσια θερμική ενέργεια για την ψύξη των χώρων, προσφέροντας υψηλούς βαθμούς απόδοσης και 60-70% οικονομία σε σχέση με το πετρέλαιο, το υγραέριο ή το φυσικό αέριο.

  • Κεντρική εγκατάσταση κλιματισμού με Fan coil και αεραγωγούς
    Μια κεντρική εγκατάσταση κλιματισμού μπορεί να ψύξει ή να θερμάνει ένα χώρο είτε με τοπικά στοιχεία (fan coils) είτε με αεραγωγούς είτε και με τις δύο μεθόδους ταυτόχρονα. Τα Fan Coils τοποθετούνται σε κατάλληλες θέσεις (συνήθως εξωτερικά σε τοίχους ή οροφές) και αντιστοιχούν στις απαιτήσεις των θερμικών φορτίων του χώρου. Οι αεραγωγοί είναι τοποθετημένοι εξ' ολοκλήρου εντός του ταβανιού του δωματίου και η εξαγωγή αέρα γίνεται από περισσότερα του ενός διαφορετικών σημείων.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη βέλτιστη λύση της Κλιματισμού στο χώρο σας, καλέστε στο 2310 656364/ 6936592622

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο January February March April May June July August September October November December
  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password