Συντήρηση Κλιματιστικού

In: Blog

Τι πιο σημαντικό από τον αέρα που εισπνέουμε;

Είναι απαραίτητο μια φορά τον χρόνο ( πριν τη χρήση για καλοκαίρι συνήθως) να πραγματοποιείται ολοκληρωμένη συντήρηση του κλιματιστικού από εξειδικευμένο συνεργείο ώστε να εξασφαλίζεται η σωστή λειτουργία και η αντοχή στο χρόνο για το κλιματιστικό και υγιεινές συνθήκες στην ατμόσφαιρα για εμάς.

Η εταιρεία μας διενεργεί ενδελεχή καθαρισμό όλων των τύπων κλιματιστικών μονάδων και μονάδων αερισμού ( οικιακών και επαγγελματικών) με ειδικά, πιστοποιημένα μικροβιοκτόνα και αποσμητικά καθαριστικά που παρέχουν αντιϊκή, αντιβακτηριδιακή και αντιμουχλική προστασία του κλιματιστικού και του χώρου σας. Η συντήρηση περιλαμβάνει απολύμανση και καθαρισμό της εσωτερικής κλιματιστικής μονάδας (εσωτερικό στοιχείο, φίλτρα, εσωτερικός ανεμιστήρας και πλαστικά μέρη) και της εξωτερικής μονάδας (εξωτερικό στοιχείο, εξωτερικός ανεμιστήρας, κέλυφος κλιματιστικής μονάδας).

Στο τέλος πραγματοποιείται έλεγχος καλής λειτουργίας του συστήματος ( έλεγχος ψυκτικού υγρού, αμπερομέτρηση, θερμομέτρηση και ανεμομέτρηση).

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για να σας παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Επικοινωνείστε μαζί μας στο 2310 656364/ 6936592622 για να κλείσετε το ραντεβού σας.

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο January February March April May June July August September October November December
  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password