Προστασία του συστήματος θέρμανσης σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος

In: Blog

Η Multi Home Hellas σας ενημερώνει για τις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να κάνει κάθε ιδιοκτήτης θέρμανσης στις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος:

* Φροντίστε ο λέβητας πετρελαίου ή υγραερίου ή η αντλία θερμότητάς σας να είναι λειτουργικά συστήματα (πραγματοποιώντας κάθε χρόνο την ετήσια προληπτική συντήρηση).

* Ελέγξτε ότι οι σωληνώσεις της θέρμανσης και του ζεστού νερού χρήσης έχουν την κατάλληλη μόνωση, αν όχι καλέστε τον εγκαταστάτη σας.

*Σε περίπτωση λέβητα συμπύκνωσης ελέγξτε την απόληξη της αποχέτευσης ώστε να υπάρχει σωστή ροή των συμπυκνωμάτων, μη έχοντας κίνδυνο να παγώσει το συμπύκνωμα και να σταματήσει η λειτουργία του λέβητα.

* Διατηρείστε το θερμοστάτη χώρου σε σταθερές θερμοκρασίες άνω των 23°C ώστε η λειτουργία της θέρμανσης να είναι ενεργή. Ενεργοποιείστε τη λειτουργία προθέρμανσης του ζεστού νερού χρήσης ( για τους Ariston & Chaffoteaux είναι η λειτουργία «COΜFORT») ώστε να διατηρείται ζεστός ο εναλλάκτης τις ώρες που δε δουλεύει η θέρμανση.

* Σε περίπτωση εξοχικής κατοικίας ή σε περίπτωση που λείψετε για μέρες από το σπίτι σας, μην κλείσετε το ρεύμα της αντλίας θερμότητας ή του λέβητα ώστε να μπορεί να ενεργοποιηθεί η αντιπαγετική λειτουργία.

* Σε περίπτωση λέβητα αερίου, μην κλείσετε την παροχή αερίου ώστε να μπορεί να ενεργοποιηθεί η αντιπαγετική λειτουργία.

* Σε περίπτωση λέβητα πετρελαίου, μην κλείσετε την παροχή πετρελαίου ώστε να μπορεί να ενεργοποιηθεί η αντιπαγετική λειτουργία.

Σε κάθε περίπτωση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας (τηλέφωνο επικοινωνίας : 2310 656364) ώστε να ενημερωθείτε ειδικά για τη δική σας περίπτωση.

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο January February March April May June July August September October November December
  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password