• Νέο

ΚΑΥΣΤΗΡΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ WEISHAUPT WL

weishaupt-wl

Καυστήρας Πετρελαίου WEISHAUPT WL

  Άμεση & Γρήγορη Παράδοση

σε όλη την Ελλάδα

  Ασφαλείς Πληρωμές

μέσω τραπεζικής κατάθεσης

  Χαμηλές Τιμές

Σε επώνυμα και ποιοτικά προϊόντα

  Δυνατότητα τοποθέτησης

από το εξειδικευμένο συνεργείο μας

  Τηλεφωνική Γραμμή Εξυπηρέτησης

2310 656364

Μια ασφαλής επένδυση για το μέλλον: Η τεράστια επιτυχία των καυστήρων της Weishaupt είναι το αποτέλεσμα της ασυμβίβαστης ποιότητας και του σεβασμού που δείχνει προς τον τελικό καταναλωτή. Εδώ και δεκαετίες βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας και της καινοτομίας με συνεχείς επενδύσεις στην έρευνα και στην ανάπτυξη. Οι τελευταίες μεθόδοι παραγωγής και οι αυστηροί ποιοτικοί ελέγχοι όλων των προϊόντων εξασφαλίζουν τη φήμη της Weishaupt για την ποιότητα. Κάνετε μια ασφαλή επένδυση για το μέλλον.

Μεγάλο εύρος ισχύος: Το μεγάλο εύρος ισχύς από 21,5 έως 570 kW, κάνει τους καυστήρες να είναι κατάλληλοι για όλο το φάσμα των εναλλακτών θερμότητας.

Ηλεκτρονική ανάφλεξη: Η μονάδα ανάφλεξης W-ΖG 01 χρησιμοποιείται σε όλους τους Weishaupt W καυστήρες και είναι ιδιαίτερα ενεργειακά αποδοτική και εξαιρετικά αξιόπιστη.

Ασφάλεια και άνεση μέσω της ψηφιακής λειτουργίας: Η Weishaupt είναι πρωτοπόρος στη ψηφιακή λειτουργία, προσφέρωντας μεγαλύτερη άνεση και αξιοπιστία στη λειτουργία και συντήρηση του καυστήρα, με μία πολύ ελκυστική σχέση τιμής - απόδοσης. Επιπλέον, αυτή η έξυπνη τεχνολογία επιτρέπει την ενσωμάτωση του καυστήρα σε πολύπλοκα συστήματα αυτοματισμού.

Εξαιρετική υπηρεσία: H Weishaupt διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων και service σε όλο τον κόσμο. Οι υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών είναι διαθέσιμες όλο το εικοσιτετράωρο. Η βέλτιστη in-house κατάρτιση (σεμινάρια) της Weishaupt βεβαιώνει ότι οι μηχανικοί τεχνικής υποστήριξης είναι ανωτέρου επιπέδου.

Αποδεδειγμένη ποιότητα: Όλοι οι καυστήρες δοκιμάζονται από έναν ανεξάρτητο φορέα και συμμορφώνονται βάσει των προτύπων και οδηγίων της ΕΕ: • Οδηγία περί συσκευών αερίου 90/396/ΕΟΚ • EN 267 • Οδηγία 98/37/ΕΚ περί μηχανών • Ηλεκτρομαγνητική Συμβατότητα βάσει οδηγίας 89/336/ΕΟΚ • Οδηγία χαμηλής τάσης 73/23/ΕΟΚ • Οδηγία απόδοσης του λέβητα 92/42/ΕΟΚ

weishaupt-wl

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password