• Νέο

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟΥ INVERTER DAIKIN FVXM25A / RXM25R

  Άμεση & Γρήγορη Παράδοση

σε όλη την Ελλάδα

  Ασφαλείς Πληρωμές

μέσω τραπεζικής κατάθεσης

  Χαμηλές Τιμές

Σε επώνυμα και ποιοτικά προϊόντα

  Δυνατότητα τοποθέτησης

από το εξειδικευμένο συνεργείο μας

  Τηλεφωνική Γραμμή Εξυπηρέτησης

2310 656364

Τα κλιματιστικα Δαπεδου Daikin έχουν μοντέρνο σχεδιασμό και είναι κατάλληλες μονάδες κλιματισμού για εγκατάσταση κάτω από παράθυρο λόγω του μικρού τους ύψους. Μπορουν να τοποθετηθούν στον τοίχο ή σε εσοχή. Οι εξωτερικές μονάδες της Daikin είναι κομψές, γερές και μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν στην οροφή, τη βεράντα ή σε εξωτερικό τοίχο. Το κλιματιστικο δαπεδου Daikin Fvxm διαθέτει διπλή έξοδο αέρα για καλύτερη διανομή του αέρα στον χώρο και λειτουργεί σε αθορύβη λειτουργία με την στάθμη ηχητικής πιέσης να φτάνει μέχρι και 19dBA !

Freon R32 & τιμές εποχιακής απόδοσης έως Α++
Τα κλιματιστικά δαπεδου Daikin Fvxm25a / Rxm25r έχουν τιμές εποχιακής απόδοσης έως Α+++ (θερμό κλίμα) στη λειτουργία θέρμανσης που επιφέρουν χαμηλό κόστος λειτουργίας σε σύγκριση με μπόιλερ αερίου και θέρμανση με ρεύμα.Διαθέτουν το οικολογικό ψυκτικό μέσο φρέον R32. Μέσω της επιλογής ενός προϊόντος R-32 μειώνονται οι περιβαλλοντικές επιδράσεις κατά 68% σε σύγκριση με το R-410A και επιτυγχάνεται χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος χάρη στην υψηλή ενεργειακή απόδοση!!

Daikin Flash Streamer
Με τη χρήση ηλεκτρόνιων για την ενεργοποίηση χημικών αντιδράσεων με αιωρούμενα σωματίδια, το Flash Streamer της Daikin εξουδετερώνει τα αλλεργιογόνα όπως είναι η γύρη και τα μυκητισιακά αλλεργιογόνα και απομακρύνει ενοχλητικές οσμές παρέχοντας καλύτερο, καθαρότερο αέρα !!

Φίλτρο αέρα τιτανίου με επικάλυψη απατίτη
Εξουδετερώνει ενοχλητικές οσμές όπως για παράδειγμα από καπνό και κατοικίδια.

Ενίσχυση θέρμανσης & λειτουργία θέρμανσης δαπέδου
Με την ενίσχυση θέρμανσης θερμαίνεται γρήγορα το σπίτι σας όταν θέτετε σε λειτουργία τον κλιματισμό σας. Η ρυθμισμένη θερμοκρασία επιτυγχάνεται κατά 20% γρηγορότερα από ότι με ένα συνηθισμένο κλιματιστικό (μόνο ζεύγος).Η λειτουργία θέρμανσης δαπέδου βελτιστοποιεί την αγωγή θερμότητας διανέμοντας ζεστό αέρα από το κάτω μέρος της μονάδας.

Heat plus
Η λειτουργία heat plus παρέχει 30 λεπτά θέρμανσης άνεσης προσομοιώνοντας την εκπεμπόμενη θερμότητα

Daikin Residential controller
Ελέγξτε την εσωτερική σας μονάδα μέσω smartphone ή tablet, από οποιαδήποτε τοποθεσία, μέσω του τοπικού σας δικτύου ή του διαδικτύου.

Οικονομική λειτουργία κλιματιστικού
Μειώνει την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος επιτρέποντας έτσι τη χρήση άλλων συσκευών που απαιτούν μεγάλη κατανάλωση ρεύματος. Με τη λειτουργία αυτή επιτυγχάνεταιι επίσης εξοικονόμηση ενέργειας.

Εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη λειτουργία αναμονής του κλιματιστικού
Ελαττώνει την κατανάλωση ρεύματος κατά περίπου 80 % κατά τη λειτουργία σε κατάσταση αναμονής.

Νυχτερινό πρόγραμμα λειτουργίας
Εξοικονομεί ενέργεια αποτρέποντας την υπερβολική ψύξη ή θέρμανση κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Μόνο ανεμιστήρας
Το κλιματιστικο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ανεμιστήρας, παρέχοντας αέρα χωρίς θέρμανση ή ψύξη.

Αποτροπή δημιουργίας ρευμάτων αέρα
Όταν το κλιματιστικο αρχίζει να θερμαίνεται ή όταν ο θερμοστάτης είναι απενεργοποιημένος, η κατεύθυνση εξόδου αέρα ρυθμίζεται οριζόντια και ο ανεμιστήρας στη χαμηλή ταχύτητα, προλαμβάνοντας την δημιουργία ρευμάτων. Μετά την προθέρμανση, η κατεύθυνση της ροής του αέρα και η ταχύτητα του ανεμιστήρα μπορούν να ρυθμιστούν όπως επιθυμείτε.

Ισχυρή λειτουργία κλιματιστικου
Μπορεί να επιλεγεί για ταχεία θέρμανση ή ψύξη; αφού κλείσετε το πρόγραμμα ισχυρής λειτουργίας, η μονάδα επιστρέφει στην προεπιλεγμένη λειτουργία.

Αυτόματη εναλλαγή ψύξης/θέρμανσης
Επιλέγει αυτόματα πρόγραμμα θέρμανσης ή ψύξης ώστε να επιτευχθεί η θερμοκρασία που έχετε επιλέξει. Σχεδόν αθόρυβη Η μονάδα λειτουργεί τόσο αθόρυβα που θα ξεχάσετε σχεδόν ότι υπάρχει.

Εβδομαδιαίος χρονοδιακόπτης κλιματιστικου
Μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ξεκινήσει η λειτουργία ψύξης ή θέρμανσης οποιαδήποτε στιγμή σε ημερήσια ή εβδομαδιαία βάση.

24ωρος χρονοδιακόπτης
Μπορεί να ρυθμιστεί για να εκκινείται η λειτουργία οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια μιας περιόδου 24 ωρών

Αυτοδιαγνωστικός έλεγχος
Απλουστεύει τη διαδικασία συντήρησης με την ένδειξη σφαλμάτων ή δυσλειτουργιών του συστήματος.

Αυτόματη επανεκκίνηση
Μετά από διακοπή ρεύματος το κλιματιστικο τίθεται ξανά σε λειτουργία αυτόματα στις αρχικές ρυθμίσεις.

Αυτόματη ρύθμιση ταχύτητας ανεμιστήρα
Επιλέγει αυτόματα την απαραίτητη ταχύτητα ανεμιστήρα για να επιτευχθεί ή να διατηρηθεί η θερμοκρασία που έχετε προεπιλέξει. Ωστόσο μπορείτε να επιλέξετε και την χειροκίνητη ρύθμιση σε διαβαθμίσεις ρύθμισης ταχύτητας ανεμιστήρα (5 βημάτων) που επιτρέπει την επιλογή των διαφόρων ταχυτήτων του ανεμιστήρα.

Πρόγραμμα αφύγρανσης
Επιτρέπει τη μείωση των επιπέδων υγρασίας χωρίς διακυμάνσεις στη θερμοκρασία του χώρου.

Αυτόματη κατακόρυφη κίνηση πτερυγίων
Δυνατότητα επιλογής αυτόματης κατακόρυφης κίνησης των πτερυγίων εξόδου αέρα για ομοιόμορφη διανομή αέρα και θερμοκρασίας σε όλο το δωμάτιο.

Εξωτερικές μονάδες Daikin
Οι εξωτερικές μονάδες της Daikin είναι εξοπλισμένες με σπειροειδή συμπιεστή που διακρίνεται για τη χαμηλή στάθμη θορύβου και την υψηλή ενεργειακή του απόδοση, έχουν δυνατότητα σύνδεσης ζεύγους και πτερύγιο εναλλάκτη θερμότητας με αντιδιαβρωτική προστασία.

Αθόρυβη λειτουργία εξωτερικής μονάδας του κλιματιστικου
Το πλήκτρο "αθόρυβης λειτουργίας" (silent) στο τηλεχειριστήριο μειώνει το θόρυβο λειτουργίας της εξωτερικής μονάδας του κλιματιστικου κατά 3dB(A) εξασφαλίζοντας χαμηλά επίπεδα θορύβου ώστε να μην παρενοχλούνται οι περίοικοι.

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password