• Νέο

ΚΑΥΣΤΗΡΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ RIELLO

13108332

ΚΑΥΣΤΗΡΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ RIELLO

  Άμεση & Γρήγορη Παράδοση

σε όλη την Ελλάδα

  Ασφαλείς Πληρωμές

μέσω τραπεζικής κατάθεσης

  Χαμηλές Τιμές

Σε επώνυμα και ποιοτικά προϊόντα

  Δυνατότητα τοποθέτησης

από το εξειδικευμένο συνεργείο μας

  Τηλεφωνική Γραμμή Εξυπηρέτησης

2310 656364

Οι μονοβάθμιοι και διβάθμιοι καυστήρες RIELLO των σειρών Gulliver BS & BS/D αποτελούν μια πλήρη γκάμα προϊόντων χαμηλών εκπομπών οξειδίων του αζώτου (Low Nox), κατάλληλων για οποιαδήποτε ανάγκη οικιακής θέρμανσης, σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές σχετικά με τη μείωση εκπομπών ρύπων. Τα διβάθμια μοντέλα εγγυώνται υψηλό επίπεδο απόδοσης και οικονομικότερη λειτουργία της εγκατάστασης θέρμανσης.

Διατίθενται σε τέσσερα διαφορετικά μοντέλα ανά σειρά, με ισχύ από 16 έως 250KW. Όλα τα μοντέλα χρησιμοποιούν εξαρτήματα σχεδιασμένα από τη Riello για τις σειρές Gulliver.

Το υψηλό επίπεδο ποιότητας εγγυάται την ασφαλή λειτουργία του καυστήρα. Οι καυστήρες είναι εφοδιασμένοι με πίνακα ελέγχου ασφαλείας με μικροεπεξεργαστή, ο οποίος υποδεικνύει την κατάσταση λειτουργίας και κάνει διάγνωση για τις αιτίες των σφαλμάτων.

Στην κατασκευή των καυστήρων δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στη μείωση του θορύβου, στην ευκολία της εγκατάστασης και ρύθμισης, καθώς και στο μικρό μέγεθος ώστε να ταιριάζουν σε όλους τους λέβητες της αγοράς.

Οι Multiblock γραμμές αερίου δέχονται μέγιστη πίεση εισόδου αερίου 360mbar. Περιλαμβάνουν βαλβίδα λειτουργίας δύο ρυθμίσεων, βαλβίδα ασφαλείας, σταθεροποιητή πίεσης, πιεζοστάτη αερίου και φίλτρο. Είναι εφοδιασμένες με ηλεκτρικό ταχυσύνδεσμο και φλάντζα προσαρμογής στον καυστήρα. Εάν κριθεί απαραίτητο βάσει απαιτούμενης ισχύος, διατίθεται και χωριστά συσκευή ελέγχου στεγανότητας των βαλβίδων.

13108332

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password