Η εταιρεία μας με έδρα την Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1992 από τον Χρήστο Κων. Τρύφων, πτυχιούχο θερμικών και ψυκτικών εγκαταστάσεων. Αρχικά δραστηριοποιήθηκε μόνο με το εμπόριο και τις υπηρεσίες εγκατάστασης και υποστήριξης θέρμανσης και κλιματισμού. Σύντομα επεκτάθηκε στο χονδρικό εμπόριο σε όλη την Ελλάδα, των παραπάνω αντικειμένων αλλά και στα εξαρτήματα φυσικού αερίου, ηλιοθερμίας και γενικά σε σύγχρονα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας. Το 2009 η τεχνική πλέον εταιρεία «Multi Home Hellas», διεύρυνε ακόμα περισσότερο το φάσμα εργασίας της και με τους πιο αξιόπιστους συνεργάτες αναλαμβάνει εξολοκλήρου ανακαινίσεις και βελτιώσεις κτιρίων.

Η Multi Home Hellas αναπτύσσει ένα ευρύτατο πλαίσιο υπηρεσιών στα τεχνικά ενεργειακά έργα παρέχοντας τη δυνατότητα για πλήρη υποστήριξη σε όλες τις φάσεις των έργων.

Διαθέτει επιπλέον μια πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων ειδών υγιεινής, θέρμανσης, κλιματισμού, υδραυλικών, πλακιδίων κ.α για λιανική ή χονδρική αγορά.

Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και προϊόντα προσαρμόζονται πάντα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις τόσο του πελάτη όσο και του κάθε έργου ξεχωριστά.

Η αποστολή της εταιρείας μας είναι να σας εξυπηρετήσει με το πλέον αξιόπιστο τρόπο παρέχοντας υπεύθυνα τεχνικές υπηρεσίες  και προϊόντα που επιτρέπουν την διασφάλιση και καλή λειτουργία της ιδιοκτησίας σας.

Εστιάζουμε σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία.
Δηλαδή σε εσάς.
  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password