• Νέο

DAIKIN ALTHERMA 3M EBLA09D3W1 - 9 KW

EBLA09D3W1

ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ DAIKIN ALTHERMA 3M EBLA09D3W1 MONOBLOCK 

Τριφασική Αντλία Θερμότητας 9 KW με ενσωματωμένη ηλεκτρική αντίσταση

  Άμεση & Γρήγορη Παράδοση

σε όλη την Ελλάδα

  Ασφαλείς Πληρωμές

μέσω τραπεζικής κατάθεσης

  Χαμηλές Τιμές

Σε επώνυμα και ποιοτικά προϊόντα

  Δυνατότητα τοποθέτησης

από το εξειδικευμένο συνεργείο μας

  Τηλεφωνική Γραμμή Εξυπηρέτησης

2310 656364

Νέο μοντέλο αντλίας θερμότητας monoblock Altherma 3m πρόσθεσε η Daikin στην γκάμα της. Η νέα έκδοση χρησιμοποιεί ψυκτικό μέσο (Freon) R32 και είναι ένα αντιστρέψιμο σύστημα monobloc αέρα-νερού, ιδανικό όταν ο εσωτερικός χώρος είναι περιορισμένος.
Η Daikin Altherma 3m ebla09d3w1 monoblock είναι η ιδανική λύση για μέρη που έχουν περιορισμό χώρου διότι δεν υπάρχει επιπλέον εσωτερική μονάδα και η μονάδα μονομπλόκ μπορεί να ταιριάξει ακριβώς ακόμη και κάτω από ένα παράθυρο λόγω του σχεδιασμού και των διαστάσεων της.

Το νέο σύστημα αντλίας θερμότητας χαμηλών θερμοκρασιών Daikin Altherma είναι μια πρωτοποριακή λύση σχεδιασμένη ώστε να εξασφαλίζει βέλτιστη απόδοση. Είναι ιδανικό για νεόδμητα σπίτια υψηλής ενεργειακής απόδοσης αλλά και παλαιότερα σπίτια που θέλουμε να αναβαθμίσουμε ενεργειακά,
Η Daikin Altherma 3m μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης, καλοριφέρ χαμηλών θερμοκρασιών και μονάδες fan coil. Μπορείτε συνεπώς να δημιουργήσετε ένα ευέλικτο, αλλά και χαμηλών ενεργειακών απαιτήσεων σύστημα θέρμανσης, με έξυπνο σύστημα διαχείρισης θερμοκρασίας ανά δωμάτιο και ευφυή χειριστήρια.

Ενεργειακά αποδοτικό σύστημα θέρμανσης και ψύξης που βασίζεται σε τεχνολογία αντλίας θέρμανσης αέρα-νερού

Πως λειτουργεί: Η μονάδα εξάγει ενέργεια από τον αέρα για να μας παρέχει θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό. Συλλέγει έως και 75% της ενέργειας της απο τον αέρα, ενώ η υπόλοιπη παρέχεται από το ηλεκτρικό ρεύμα. Η αντλία θερμότητας αέρα-νερού βασίζεται σε εναν συμπιεστή και στο ψυκτικό υγρο (Freon) για τη μεταφορά ενέργειας από τον αέρα στο νερό, θερμαίνει το νερό ανάλογα με τις ανάγκες σας και το μεταφέρει μέσα στο σπίτι σας.

Πρωτοποριακή Σχεδίαση μονάδας

Μια κομψή οριζόντια μαύρη μάσκα κρύβει τον μονό ανεμιστήρα της μονάδας και το απαλό γκρι περίβλημα της αντικατοπτριζει τον χώρο εγκατάστασης της βοηθώντας έτσι την μονάδα να ταιριάξει αισθητικά σε οποιοδήποτε χώρο. Πέραν της αισθητικής οι μηχανικοί της Daikin κατάφεραν με την μαυρή μάσκα και την μείωση της αντίληψης του θορυβού που παράγεται απο την μονάδα.

Ένας ανεμιστήρας για μονάδες υψηλής χωρητικότητας

Αντικαταστάθηκε ο διπλός ανεμιστήρας των προηγούμενων μοντέλων με έναν μεγαλύτερο μονό ανεμιστήρα με βελτιστοποιημένο σχήμα με αποτέλεσμα να χαμηλώσει ο λειτουργικός ήχος της μονάδας και να βελτίωθει ακόμη περισσότερο η κυκλοφορία του αέρα.

Επιπρόσθετα:

  • Χαμηλοί λογαριασμοί ρεύματος και χαμηλές εκπομπές CO2
  • EBLA09D3W1: Τριφασική μονάδα (Βγαίνει και μονοφασικό μοντέλο)
  • Ενσωματωμένος ηλεκτρικός εφεδρικός θερμαντήρας ως επιπρόσθετη θέρμανση κατά τη διάρκεια εξαιρετικά χαμηλής εξωτερικής θερμοκρασίας
  • Δυνατότητα συνδυασμού με ζεστό νερό χρήσης
  • Σχέδιο Monobloc όλα σε ένα, συμπεριλαμβανομένων των υδραυλικών μερών.
  • Σύνδεση στοιχείου W-LAN (προαιρετικό)
  • Χαμηλότερος περιβαλλοντικός αντίκτυπος χάρη στο ψυκτικό (Freon) R-32
EBLA09D3W1

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password